new in: BikBok

 

Rihanna Bra - 349 ,-


Sharon topp - 199 ,-

 

 

Hva syntes dere?

a girls best friend.. new shoes!Var ute sammen med kjæresten i dag og kjøpte håndklær, puter, pynteting og lignende til leiligheten var siden vi skal innover til Oslo igjen snart. Da jeg gikk forbi en skobutikk datt føttene mine bare helt tilfeldig inn i disse skoene, og før jeg visste ordet av det var de med meg hjem! Skjønner virkelig ikke hvordan dette kan ha hendt. Jeg er overhodet ikke, under noen omstendigheter, en shopoholiker. Helt sant! Skoene var bare så utrolig fine med den mørke hælen og den nydelige mintfargen. Dessuten var skoene relativt gode å gå på, til tross for den høye hælen. Heldigvis er hælen tykk og veldig stødig. Skoene fåes kjøpt HER.

Likte du skoene?

raybansmac cosmetics

Kjæresten kom hjem fra USA med verdens beste sminke, nemlig sminke fra Mac Cosmetics. Den første leppestiften er Viva Glam Nicki Minaj, og den er bare helt sykt kul på. Rosafargen er sterk, men samtidig er den ikke for sterk. Den er super å ha på en kveld på byen, for å oppnå det lille ekstra, men kan være litt for mye farge til hverdags. Den andre leppestiften er Lovelorn, og den er en nydelig rosafarge. Helt perfekt rosa etter min smak. Ligner veldig på en annen leppestift jeg har med navn Pink Plaid, men har nok en litt dypere rosatone. Concealeren er Pro Longwear NW 15, og er i samme merke jeg har foundation. Jeg valgte en nyanse lysere concealer ettersom jeg syntes resultatet blir mer naturlig. Dersom du ikke har prøvd dette merke før, anbefales det på det sterkeste!

 

Bruker du Mac Cosmetics?

maid of honour
Om akkurat fire uker skal jeg være forlover i bryllupet til storesøsteren min. Et bryllup hun har helt seriøst drømt om siden hun gikk aller første gang. Det er nesten litt surrealistisk at endelig skal hennes største ønske gå i oppfyllelse. Snart skal hun skal få den dagen hun alltid har drømt om. Siden dette er en spesiell dag, er man nødt til å ha på en helt spesiell kjole. Fargen på kjolen skal stå til dekorasjonen i bryllupet, så denne fargen blir da fargetemaet. Kjolen er skreddersydd til mine mål, og chiffonstoffet er bare helt fantastisk. Superfornøyd med dette kjøpet, og nettsiden kan virkelig anbefales. Tok såvidt en uke fra jeg bestilte kjolen til den dukket opp på døren min, spesialtilpasset til mine mål. Kjolen er kjøpt her.

new in


Dette er noen få av mine innkjøp fra Spania! Kjøpte masse annet i tillegg, men fant ingen bilde av disse gjenstandene. Ettersom jeg ikke har speilrefleksen i nærheten nå så får det bare bli disse innkjøpene denne gangen. Vesken med matchende lommebok er fra Mango, skoene fra Bianco og det mintgrønne maxiskjørtet er også fra Mango. Liker fargen på skjørtet utrolig godt, og det er veldig sommerlig, luftig og fint! Nå som kjæresten har vært i USA kommer han også hjem til meg med noen godbiter fra Mac Cosmetics som jeg gleder meg til å vise dere! 

 

Likte du innkjøpene?

 Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits