Offisielt jusstudent

jBw-fbqQ7t
Da er jeg offisielt blitt student ved det juridiske fakultet i Oslo. Det er fremdeles litt rart at jeg er blitt student, men samtidig er det veldig godt og naturlig. Jeg har akkurat hatt verdens beste uke sammen med mange fantastiske mennesker. Vi fikk utrolig søte og snille faddere som har gjort fadderuka helt super. Vi har hatt mange hyggelige sammenkomster sammen med faddergruppen vår og kost oss med flere ulike leker, ekskursjoner og andre morsomheter. Jeg var blant annet med til et advokatfirma med navn Deloitte, og det var veldig spennende å få se hvor man kan jobbe en dag i fremtiden. Idag hadde jeg min første undervisningstime i rettskilder til fots. Dette er et fag som skal lære oss å bruke ulike rettskilder til å løse rettslige problemer. Virker veldig spennende, og jeg ser frem til neste time i morgen. Nå skal jeg lage middag til min kjære, og kose meg med Prison Break som jeg nylig har oppdaget. Ønsker dere en riktig god mandagskveld.

 


  0 kommentarer på "Offisielt jusstudent"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits