wedding bells

 

Hei dere ! Vet det er blitt en stund siden jeg sist blogget, men har hatt endel å gjøre ettersom jeg er forlover i søsters bryllup i morgen. Det er helt uvirkelig at alt hun har planlagt og alt vi har gjort gjennom det siste året er over i morgen. For min del gleder jeg meg til at alle hemmlighetene jeg har holdt inne i meg endelig skal komme ut! Hater å holde på hemmligheter, for jeg er så sykt dårlig til å lyve dersom noen spørr meg om hint eller lignende. Uff. I dag har jeg stått opp kjempetidlig og baka rosekake, så den står klar i kjøleskapet i skrivende stund. Skal bare pynte den med fuksia roser i kveld, og så er alt klart. Nå gjenstår det bare å øve på sangene jeg skal synge og talen jeg skal holde. Syngingen går helt fint, men merker at det å holde tale er det litt verre med. Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg, fordi nå skal jeg ned og forme øyenbrynene mine. Ønsk meg lykke til!

 

Har du vært forlover før?


  1 kommentarer på "wedding bells"

Postet av: krist.in
aldri vært forlover, men giftet meg i sommer da. såå gøy <3
09.08.2013, 22:28
URL: http://krist.in
Postet av: Veronica S
Åh så kjekt, aldri vært forlover jeg, men vært med å planlagt en hel del til bryllup..;)
20.10.2013, 18:03
URL: http://missmusicalqueen.wordpress.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits