Rihanna Telenor Arena 2013 - Mother Mary video

 

Begynte helt seriøst nesten å grine når musikken endelig begynte å spille! En helt fantastisk følelse. Skulle ønske jeg kunne på konsert i kveld også. Det er ikke sånn kjempegod lyd på opptaket, men jeg elsker når de drar ned teppet og alle hyler. Fikk et utrolig kick idet hun kom frem på scenen. Er så utrolig glad for at jeg hadde sitteplasser og ikke ståplasser. Selv om jeg skulle ønske jeg også fikk se henne up close. Jeg merket at selv om jeg satt på tribunen så var det ikke langt unna at jeg besvimte. Heldigvis kjøpte jeg meg en liten vifte før vi reiste til lokalet, og det var reddningen for min del. Folk besvimte i ett sett nede i folkemengden. Det var helt forferdelig å se en etter en bli båret ut. Telenor Arena påstår selv at gradene aldri oversteg 30 grader, men det kan jeg virkelig ikke forstå. Det var som å være i en badstue. Til tross for varmen storkoste jeg meg på konsert. Endelig fikk jeg høre henne live, og hun var virkelig så bra som jeg forventet! Betenker meg ikke på å dra å se henne igjen. Bare forhåpentligvis på et litt bedre lokalet enn Telenor Arena.

 

Var du på konsert?


  1 kommentarer på "Rihanna Telenor Arena 2013 - Mother Mary video"

Postet av: Marianne
SV: Ja, det kan jeg tenke meg! Tiden går veldig fort.
27.07.2013, 16:09
URL: http://frisorlaerling94.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits