babies

 

 

Hei søte lesere! I dag har jeg vært så heldig at jeg har fått besøk av to kjempesøte små kattunger. Søsteren min og familien hennes reiste på ferie i dag, så jeg skal passe de to søte nøstene frem til mandag. Dem skal få bo på rommet mitt, så jeg har gjort i stand masse puter de kan kose seg med! Laget to garnnøster til de også som de kunne leke med, og begge storkoser seg. Dem ble dårlige på vei ned til oss, stakkars, men de har endelig kommet seg nå begge to. Den svarte heter Mons og den hvite Mira. De er søsken, og er kjempeglad i hverandre. Dem kan ikke være i forskjellige rom uten at de piper og roper på hverandre! 

 

Har du katt?


  3 kommentarer på "babies"

Postet av: daiquiri
ååå så søte!
19.07.2013, 17:00
URL: http://daiquiri.blogg.no/
Postet av: yuuko
awww så sykt nusselige!

ja jeg har en katt :3
19.07.2013, 17:08
URL: http://yuuko.blogg.no/
Postet av: annabib
Søte :)
19.07.2013, 17:28
URL: http://annabib.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits