Universitetet i OsloFra våren av begynner jeg på Rettsvitenskap på denne vakre skolen midt i hjertet av Oslo. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg skal gå inn disse dørene, og at dette er min skole. En rar tanke. Min. Blir både godt og merkelig å skulle gå her. Blir som å starte et helt nytt liv. Men, det er vel kanskje nå livet virkelig starter. Fra høsten av skal jeg jobbe slik at jeg får spart opp litt penger før skolestart, og jeg tenkte å ta exphil/exfac slik at jeg slipper det når studiene starter. På denne måten kan jeg konsentrere meg mer om de fagene som jeg skal konsentrere meg mest om. Dette tror jeg blir noen bra fem år. Ser frem til siste året, da jeg kan ta det året i utlandet. Drømmer om Australia eller USA. Det skal jeg bare gjøre. Ta det siste året i utlandet. Da kan jeg drømme meg bort i fire år om varme strender og sufing, mens jeg egentlig sitter med nesa ned boka. 

 

Skal du studere her?


  5 kommentarer på "Universitetet i Oslo"

Postet av: TUva
Fin blogg, ta gjerne en titt innom min!
18.07.2013, 13:27
URL: http://www.tova.blogg.no
Postet av: lise
Jeg studerer i Kr.sand, men vurderer å ta et år med juss til nesteår i Oslo. Må bare bli ferdig med Bachloren først.

Men jeg tror du vil trives. Er et spennende studie du har kommet inn på, og å gå på universitet former alle på en eller annen måte! :)
18.07.2013, 14:01
Postet av: Elise Ervum - Livet i Chicago
Nei, jeg studerer i USA, jeg :-)
18.07.2013, 14:11
URL: http://volleyballelise.blogg.no
Postet av: Camari
Åå så heldig:-))
19.07.2013, 11:06
URL: http://camari.blogg.no
Postet av: daiquiri
Vet ennå ikke hva jeg skal studere, så fult mulig jeg begynner der. Lykke til :)
19.07.2013, 15:08
URL: http://daiquiri.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits