maid of honour
Om akkurat fire uker skal jeg være forlover i bryllupet til storesøsteren min. Et bryllup hun har helt seriøst drømt om siden hun gikk aller første gang. Det er nesten litt surrealistisk at endelig skal hennes største ønske gå i oppfyllelse. Snart skal hun skal få den dagen hun alltid har drømt om. Siden dette er en spesiell dag, er man nødt til å ha på en helt spesiell kjole. Fargen på kjolen skal stå til dekorasjonen i bryllupet, så denne fargen blir da fargetemaet. Kjolen er skreddersydd til mine mål, og chiffonstoffet er bare helt fantastisk. Superfornøyd med dette kjøpet, og nettsiden kan virkelig anbefales. Tok såvidt en uke fra jeg bestilte kjolen til den dukket opp på døren min, spesialtilpasset til mine mål. Kjolen er kjøpt her.


  3 kommentarer på "maid of honour"

Postet av: maritaextensions
For en nydelig kjole!Blir koselig i bryllup da ^^
14.07.2013, 22:27
URL: http://maritaextensions.blogg.no/
Postet av: Rebecca
Nydelig kake,kos deg :))
14.07.2013, 22:43
URL: http://detkjedeligeliv.blogg.no
Postet av: Elise Borvik Østrem
NYDELIG! :-)
15.07.2013, 21:14
URL: http://elisebo.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits