memory laneDa er jeg på plass i Oslo igjen. Akkurat nå sitter jeg i leiligheten til broren min og ser på gamle bilder! Skal på jobbintervju i morgen tidlig, og så kose meg i byen frem til kjæresten min endelig kommer hjem fra USA. Det er en hel måned siden jeg sist så han. Har aldri vært så lenge borte fra hverandre sammenhengende før. Endelig er ventetiden over! Om bare få dager flytter vi inn i leiligheten vår, og da skal jeg nok få tatt masse bilder og dele med dere! Selv har jeg vært to uker i Spania og bare slappet helt av sammen med foreldrene mine. Hadde helt utrolig fint vær hele tiden, bare litt skyet et par dager. Det må man tåle! Vi kommer tross alt fra Norge, der man ikke akkurat er godt vandt fra før. Ettersom tiden etter jeg kom hjem og frem til nå har gått utrolig sakte, har jeg brukt helt sykt mye tid på å sette opp handlelister til leiligheten vår. Dette er en jente som kommer til å være godt forberedt på Ikea til tordagen, mildt sagt!  


  2 kommentarer på "memory lane"

Postet av: Helene, kommenterer tilbake.
så koslig! :)
09.07.2013, 11:56
URL: http://heleneksk.blogg.no
Postet av: Victoria
Pen blogg snygging! Min søster og jeg har en nettside som heter snyggtoppen.

Du bør være der! Vi har et stort antall besøkende, som i sin tur kan bli din

lesere og beundrere hvis du dukker opp på vår side ;) ..

Bare gå til siden og klikk på "Vara med"! ..

www.snyggtoppen.se
15.07.2013, 16:03
URL: http://snyggtoppen.se

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits