summer: must see

Dette er noen utrolige tv-serier jeg bare er nødt til å dele med dere! Jeg er het umulig når jeg først finner serier jeg liker. Helst vil jeg se alle episodene i løpet av en natt, og må derfor vente mange måneder på neste sesong. Mine favoritter det siste året har vært mange, og jeg tenkte å fortelle litt om hver og en av de, slik at dere også kan få gleden av å bli like avhengige som meg!

 


PRETTY LITTLE LIARS - Denne serien er basert på Sara Shepards bøker som på norsk heter Små søte løgnere. Serien handler om fem bestevenninner, og den ene av venninnene, Allison, forsvinner sporløst, og et år senere dukker hun opp igjen, og hun er død. Etter begravelsen mottar alle jentene samtidig en tekstmelding fra den såkalte "A" som truer med å avsløre alle hemmlighetene deres. Jentene prøver alt de kan å finne Allisons morder, men det er ikke så lett med alle hindrene som kommer i veien, deriblant A's stadige trussler. Dette er en kjempespennende serie som jeg vil si er en blanding av mange sjangere. Fordi det er en typisk jenteserie, som Gossip Girl, men det er også en kjempebra drama og spenningsserie. Til tider kan den være utrolig skummel, så det kan være greit å ikke se på de aller verste episodene midt på natten hvis du er litt lettskremt! Det er i alt tre avsluttede sesonger, og sesong fire begynte for en måned siden. Dette er min favorittserie!


 

THE LYING GAME - Denne serien er også basert på en av de andre bokseriene til Sara Shepard. Serien handler om to tvillinger som ble adskilt ved fødselen, da de ble gitt bort. Den ene jenta, Sutton, ble adoptert bort til en styrtrik familie. Den andre jenta, Emma, ble aldri adoptert, og har vært levd hele livet sitt i alt for mange forskjellige fosterhjem. Sutton finner ut av at hun har en tvilling og oppsøker Emma. Sutton vil gjerne finne de biologiske foreldrene deres, og ber Emma ta hennes plass for at hun selv skal finne foreldrene. Dette er en kjempespennende dramaserie. Jeg så en hel sesong av på to dager i fjor sommer, og endelig har sesong to kommet. Anbefales virkelig! 

 REVENGE - Revenge er en serie der Emily Thorne søker hevn etter at faren hennes ble anklaget for å hvitvasking av store mengder penger og ansvarlig for terrorisme. Faren ble funnet skyldig, og ble drept innenfor murene. Emily er overbevist om at faren ikke hadde noe med disse anklagene å gjøre, og at farens tidligere arbeidsgivere, familien Grayson, var de som fikk han felt. Første episode i hver sesong begynner med at man blir kastet rett inn i handlingen. Man ser slutten av sesongen aller først, og så går de tilbake en viss tidsperiode for å forklare hendelsene som førte til avslutningen. Dette er noe som gjør at serien blir utrolig spennende! Også dette er en dramaserie og vi følger Emilys nøye planlagte plan for hvordan hun skal få den hevnen hun ønsker. Endelig har sesong tre kommet, og jeg gjør meg nå klar for mye tv-serietitting. 

 

Question Har du sett noen av disse seriene før?


  5 kommentarer på "summer: must see"

Postet av: MALÈN
Har sett alle! :D
05.07.2013, 12:57
URL: http://malenjh.blogg.no/
Postet av: Madeleine Skogstad
Fin blogg! :)
05.07.2013, 16:06
URL: http://madeleineskogstad.blogg.no/
Postet av: Julie Husvær
Elsker Pretty Littel Liars og The Lying Game! :) Samt 90210, men den er ferdig nå, og det vil ikke bli laget flere sesonger. Håper The Lying Game kommer med flere sesonger! :)
14.07.2013, 14:09
URL: http://missjulie.blogg.no
Postet av: girlinoslo
Julie Husvær: Ja, jeg også! The Lying Game kommer vel med flere episoder enn ti i sesong to, eller? :) Håper det i allefall !
14.07.2013, 14:16
URL: http://girlinoslo.blogg.no/
Postet av: Julie Husvær
Nei det er bare 10 episoder i sesong 2, så de for ganske lenge siden så sesongen er ferdig. Om det kommer mer er jeg ikke sikker på enda.. Krysser fingrene, for det er veldig spennende! :) Kos deg med episodene :)
14.07.2013, 14:20
URL: http://missjulie.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits