new life: in oslo

 


Dette er mitt nye bosted i Oslo! Ser så frem til å få flyttet inn og komme inn i mine nye hverdagsrutiner i denne pulserende hovedstaden. Kan ikke engang telle hvor mange timer jeg har brukt på å planlegge møbler, dekor og lignende. Venter bare på at samboeren min skal komme hjem til meg, slik at vi får kommet i gang med vårt nye liv. Sammen. Følelsene jeg sitter med inne i meg er blandet. Fylt av glede og sommerfuglene flyr som gale i magen. Samtidig er det vemodig og skummelt å skulle flytte hjemmefra. Bort fra familien. Bort fra skolen og livet slik jeg kjenner det. Bo et helt annet sted en bestevenninnen. Første jobb. Alt er fullstendig nytt. Heldigvis bor ikke storebror langt unna den nye leiligheten, men likevel. Det blir veldig merkelig. Jeg er voksen nå. Skal betale mine egne regninger, en helt sinnsyk månedsleie, mat og husholdningsartikkeler. Jeg har levd på den såkalte mamma - og pappa banken, så overgangen blir stor. Tenker på alle pengene som skal brukes hver måned. Det verste er at jeg tenker på alle pengene på denne måten; Der gikk husleien ut av bankkontoen.. Det var nesten en iPhone det! Panikken brer seg litt, jeg må innrømme det. Likevel, jeg gleder meg. Det er nå livet virkelig begynner. Det er nå jeg skal utvikle meg fra å være ung til å bli selvstendig og voksen. 


  1 kommentarer på "new life: in oslo"

Postet av: livethelifeyoulove1
Håper det blir bra :)) lykke til
09.07.2013, 00:34
URL: http://livethelifeyoulove1.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Elise, jeg er 18 år og bor i Oslo. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, og mitt liv i Oslo. Håper du liker den!

+ Legg meg til som venn


Kontakt: elise.sauarlia@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria

hits